Lipstick Jungles Husmorsknep 2- Glänsande hårVem drömmer inte om ett hårsvall så frisk och skinande att folk suktar när man går förbi? Under vintertid har håret tendens att tappa sin glans och behöver extra mycket fukt. Att använda sig an diverse hårprodukter som ska tillföra glans i håret kan slita ut håret i längden och att äta kosttillskott fungerar inte lika bra för alla individer.
Vad du kan göra är att plocka på dig nässlor under sommarhalvåret för att sedan använda till att skölja håret med för att just tillföra mer glans i det vintertrötta håret.

- Koka upp vatten i en kastrull.
- Lägg nässlorna i en tekula och låt dem koka upp i det varma vattnet.
- Låt nässelvattnet svalna.
- Använd sedan nässelvattnet att skölja håret med efter shamponering när du tvättar håret.

Efter 2-3 gånger ser du redan resultatet på ett allt mer friskare och glänsande hår.

Maybelline Affinitone

 

Nuförtiden så använder jag mig sällan av flytande foundations då jag funnit en viss passion i att använda mig av mineralfoundations. Maybelline Affinitone (som jag tidigare skrivit om här i bloggen) lär vara det enda undantaget som gör att jag bryter min goda vana med att skämma bort min hy med skonsam makeup. Inte endast för att den innehåller skyddande vitamin E, utan även för dess övriga goda egenskaper. Denna foundation känns fjäderlätt mot hyn vid applikationen och anpassar sig snabbt och otroligt bra efter din egen hudton. 
Eftersom Affinitone är så pass täckande skippar jag användning av concealer och uppnår ändå ett prefekt täckande resultat med massor av lyster. För att dra ner på det grymma resultatet så måste jag dela med mig av att jag tycker huden känns en aning oljig och fet, vilket jag för övrigt numera tycker de flesta flytande foundations gör. Ett transulent puder är ett gott alternativ att dra ner på det oljiga om man väljer att använda sig av denna foundation i flytande form. 

RSS 2.0