Höst med Maybelline


Den här hösten har bjudit på massor av fina sminkkollektioner, The Body Shops Autumn Trend och MACs Cult of Cherry har hitintills varit favoriterna. Men nu kan jag även skriva med Maybellines senaste produkter på listan! I höst lanserades nämligen en helt fantastisk ögonskuggeserie, ett dubbelsidigt Superstay Powergloss, återfuktande läppstift i en rad fina färger samt en täckande foundation som anpassar sig naturligt efter den egna hudtonen. Jag har fått äran att få produkterna hemskickade och har nu både klämt, provat och recenserat dem. Här nedan  finner du resultatet.Stjärnorna bland Maybeelines höstsortiment är helt klart den nya ögonskuggeserien Eye Design. Det är en ögonskuggepalett om 4 puderskuggor med perfekt koordinerade fyrkanter som ger en komplett ögonlook i 4 steg. På baksidan av varje förpackning finner man beskrivning om hur man ska gå till väga. Paletterna finns i 6 olika vackra färger och jag har fått beslagta Intense Chic (Lila och rosa toner) och Natural Impact (bruna toner). Ja är väldigt nöjd med båda paletterna måste jag medge. Rekommenderat ca pris 129 kr.
Line Definer Liquid Eyeliner har redan blivit en storfavorit bland de andra skönhetsbloggarna. Jag kan inget annat än att hålla med. Med den här filtpennan kan man skapa den perfekta eyelinerlinjen utan en massa klydd och kladd. Påminner om Niveas Liquid Eyeliner som redan är en storfavorit i min sminksamling. Rekommenderat ca pris 95 kr.

Affinitone Foundation är en ny fuktgivande foundation på tub. Foundationen som även är utrustad med SPF 15 är extremt lättapplicerad och anpassar sig fint och naturligt efter din egen hudton. Affinitone uppbyggd av naturliga färgpigment som utjämnar ojämnheter i huden och man får även ett fint lyster i hyn efter appliceringen. Produkten kommer i fem olika färger och kostar omkring 125 kr.

MonoEyeshadows är till för den som inte vill satsa på en hel ögonskuggspalett. Singelskuggan kommer i 10 olika färgeroch här ovanför kan ni skåda Silver sm inte så otippat är en fräck silvermetallic skugga perfekt att skapa smoky eyes med. Rekommenderat ca pris är 79 kr.
Är du ute efter de perfekta nudeläpparna i höst så ska du satsa på ett läppstift från den uppdaterade läppstiftskollektionen Moisture Extreme.  Naked Beige heter serien och består av 7 olika beiga färger. Läppstiftet vårdar och återfuktar läpparna precis som ett vanligt läppbalsam och innehållr dessutom SPF 15. Bättre än så här kan det inte bli!  Ovanför kan ni skåda Caramel Cream och Toffee Cream. Ca pris i butik 99 kr.

Och sist men inte minst så har Maybelline lanserat ett dubbelsidigt longlasting gloss i vår som heter Superstay Powergloss. Jag har tidigare nämnt att jag inte är förtjust i produkter som innehåller starka ord som Super, Extreme eller Power. De brukar ofta inte leva upp till förväntningarna, men det här glosset kan man helt enkelt förlita sig på. Läppglanset ger en hållbar färg som sitter kvar ett bra tag på läpparna. Du kan välja att använda den färgade delen ensam för en mer matt effekt samt tillföra den andra delen för ett mer glänsande resultat. Ovanför ser ni de två nyanserna Chestnut Glow samt Rhinestone Pink. Rekommendeat ca pris är 115 kr.

Bilder: Maybelline samt privata bilder.Kommentarer
Postat av: kiiinga

<3 Nudelips ;)

2008-10-02 @ 22:52:44
URL: http://kiiinga.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0