Lipstick Jungles Husmorsknep


En ny kategori här i bloggen är Lipstick Jungle´s Husmorsknep. I denna kategori kommer jag dela med mig av en rad olika husmorstips på allt som kan gynna dig och ditt yttre med hjälp av behandlingar som du själv kan skapa där hemma. Dela gärna med dig av dina egna husmorstips, för delad glädje är dubbel glädje!

Citroner är inte bara bra för ditt immunförsvar och en nyttig del av kostcirkeln. Du kan även använda dig av citron när du:

- Är trött och hängig och är i behov av att piggas upp.
Pressa några citroner och späd ut citronsaften tillsammans med lite vatten. Häll i innehållet i en sprayflaska och ha med den i handväskan. När du känner dig trött så sprayar du innehållet i flaskan riktat mot ansiktet. Detta ska ha en energisk och uppfriskande effekt.

- Naturliga slingor.
Ett riktigt gammalt husmorsknep är att använda sig av ctronvatten för att skapa naturliga slingor i håret. Spraya i håret med jämna mellanrum och låt solen och sprayen göra resten. Resultatet blir slingor i en ljusare nyans än din egna hårfärg.

- Hemmagjort Hårspray.
Citron går även att använda som hårspray. Pressa citronsaft och späd ut det tillsammans med vatten för att sedan applicera i håret med en sprayflaska. Svårare än så blir det inte och du har skapat ett naturligt och effektivt hårspray.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0