Ögonbrynsskolan

En snygg form på ögonbrynen ger dig ett piggare utseende och hjälper till att sätta ögonen i fokus. Det är dessvärre inte världens lättaste att ha ett par välskötta bryn i den form man önskar. Här har ni några tips och råd för att skapa de önskvärda brynen.

1. Tycker du att det är svårt att veta exakt var du ska börja plocka så kan du markera den önskvärda formen med hjälp av en ögonbrynspenna. När du markerat början och slutet och du vet att högsta punkten skall vara över iris är det bara att ta ögonbrynspennan och måla. Vill du ha riktlinjer på hur en bra ögonbrynsform kan se ut så kika på bilden undertill. Ta en penna eller skaftet på en smal ögonpensel och lägg skaftet så det vilar mot nässidan, då ser du var ögobrynet kan börja. Håll kvar skaftet men vrid det till ögats slut. Där kan ögonbrynet sluta. Se bilden.2.  Börja sedan plocka det som är utanför de markerade linjerna du skapat med hjälp av ögonbrynspennan. Tänk på att du plockar ögonbrynen underifrån, så de blir höga. Inte forma ögonbrynet ovanifrån. Gör du det ovanifrån får du låga ögonbryn, ett tröttare utssende och du förstör brynets naturliga form. Plocka dina ögonbryn i dagsljus då det är lättare för dig att upptäcka alla oönskade hårstrån.

Om du tycker att det är alldeles för svårt att fixa den önskvärda formen på dina bryn så låt någon annan göra jobbet åt dig på en skönhetssalong.

Kommentarer
Postat av: Tess

Juste tips!

2008-09-26 @ 07:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0